Välkommen till våra nya hemsidor!

Vi håller på och förnyar Yogaways till det yttre – och förhoppningsvis också till det inre. På utsidan handlar det om ny logo, nya hemsidor, nya skyltar, ny inredning. Allt möjligt stort och smått. Vi hoppas du gillar vår nya ”look”.

Det är Josefin Saarenpää, grafisk designer, som står för förnyelsen. Och fotografen Heidi Alho, som har tagit bilderna. Ett varmt tack!
En nyhet är också Yogabloggen. Här kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter av yoga, dans och andra typer av somatiska metoder som jag har studerat under mina resor till många olika länder. Bloggen publicerar vi både på hemsidan och på Yogaways Facebook sida. Jag kommer också att använda den för att snabbt gå ut med nyheter om det som händer på Yogaways.
Så långt som möjligt försöker vi hålla våra hemsidor trespråkiga – på svenska, finska och engelska.

Peter

Tervetuloa Yogawaysin uudistuneille kotisivuille! Olemme myös uudistamassa Yogawaysin graafista ilmettä sekä tilojen sisustusta. Uudistuksista vastaavat Josefin Saarenpää, graafikko ja Heidi Alho, valokuvaaja. Lämpimät kiitokset heille! Toinen uutus on tämä Joogabloki. Sen avulla tulen tiedottamaan tapahtumista, mutta myös omista kokemuksistani joogasta, tanssista ja muista kehoon liittyvistä asioista. Pyrin tiedottamaan kolmella kielellä – ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Welcome to our new look! At the moment we are updating ourselves – our home pages, our graphic design, our interior design and so on. The art work was created by Josefin Saarenpää, the photos taken by Heidi Alho. Thank you very much for your beautiful contribution! In the Yogablog, I will publish information and experiences from the world of yoga, dance and somatics. My intention is to keep it trilingual, in Swedish, Finnish and English. Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *